Juss-webinar: Koronaproblemer ved force majeure, stansing og avbestilling av kontrakter

Nyheter | 24. mars 2020

Covid

Den ekstraordinære situasjonen aktualiserer juridiske spørsmål rundt stansing av leveranser, force majeure, permitteringer, med mer.

Flere av våre medlemmer er spesialisert på å yte juridisk bistand til teknologibedrifter, og har gratistilbud og rabattavtaler. Her finner du også info i henhold til dagens situasjon og våre standardavtaler.

Våre medlemsbedrifter  har reist flere juridiske spørsmål om hvordan de bør gå frem for å håndtere situasjonen vi står i. Vi har spesielt fått spørsmål om forholdet til inngåtte kontrakter, erstatningsansvar ved forsinkelser, om regler for permitteringer av ansatte, og om finansielle forhold. IKT-Norge kan ikke yte juridisk bistand, men vi videreformidler informasjon vi får fra våre medlemmer.

Nederst på denne siden har vi lenket til et dokument med ofte stilte spørsmål til  SANDS Advokatfirma, som er vår juridiske samarbeidspartner for IKT-Norges strandardavtaler.

IKT-Norge og SANDS arrangerer webinarer hvor IKT-Norges medlemsbedrifter kan få svar på juridiske spørsmål de måtte ha. Neste webinar er torsdag 2. april klokken 11.00. Vi ser gjerne at du registrerer deg her om du ønsker å delta.

Du kobler deg opp slik:

From a Video system: gisle.arnes@call.sands.no

Skype for Business or Lync: gisle.arnes@call.sands.no

From your browser: Click this link to start a browser call

From your phone: +47 23961629

Voice conference code: 25196189#

Guest pin code: None

Advokatfirmaet Selmer tilbyr Koronahjelp – gratis, juridisk rådgivning til små bedrifter, organisasjoner og foreninger som er hardt rammet av koronakrisen, og som ikke har tilgang til juridisk kompetanse. Mer info her.

Se også rabattavtalene IKT-Norges medlemmer har tilgang på for juridisk rådgivning her.

Les også: IKT-Norges standardavtaler – Juridiske spørsmål som kan oppstå i forbindelse med korona-situasjonen

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap