Heidi Austlid slutter som administrerende direktør i IKT-Norge

Nyheter | 25. mars 2020

Heidi Austlid har orientert IKT-Norges styre om at hun har sagt opp sin stilling som administrerende direktør.

Heidi Austlid, adm.dir. i IKT-Norge (Foto: Veslemøy Vråskar)

Hun vil fortsette i sin nåværende stilling fram til over sommeren mens styret rekrutterer ny leder til organisasjonen.

Austlid har ledet IKT-Norge siden 2015. Hun overtok stillingen som administrerende direktør etter Per Morten Hoff. Hun vil etter sommeren tiltre som administrerende direktør i Den norske Forleggerforening, som står foran en stor digital omstilling.

– Jeg er stolt over å ha ledet bransjeorganisasjonen for digitale næringer de siste fem årene. Vår næring bidrar til all den omstilling som Norge nå står i, og som vi virkelig har fått kjenne på den siste tiden. IKT-Norge er og skal være en tydelig stemme i den offentlige debatten, sier Austlid.

Styret i IKT-Norge starter nå arbeidet med å finne ny toppleder til virksomheten. På vegne av styret sier styreleder Toril Nag:

– Styret i IKT-Norge er stolte av det laget IKT-Norge er og den stemmen de har i samfunnsdebatten. Heidi Austlid har også vært en viktig bidragsyter til at IKT-Norge er en solid organisasjon med et kompetent lag som hver dag jobber med å bedre rammebetingelser for det digitale næringslivet. Vi tror vi vil få mange spennende kandidater til topplederstillingen.

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap