– Vi ønsker å være en aktiv bidragsyter

Nyheter | 5. oktober 2020

Fintech, Medlem

Fintech-start-upen ZTL Payment Solution som har utviklet en B2B-betalingsplattform som utnytter potensialet i PSD2 og utfordrer bankenes domene på regningsbetalinger. Vi ønsker dem velkommen som medlem i IKT-Norge!

Betalingsplattformen integreres i ERP-regnskapssystemer gjennom API-byggeklosser og gir bedrifter kontoinformasjon, saldo opplysninger, innenlands -og utenlandsbetalinger – alt direkte fra regnskapssystemet.

– Plattformen er bankuavhengig og gir en prosessforbedring på regningsbetaling for både ERP systemeier, regnskapsfører og bedriftskunden, forteller Andreas Bjerke, CEO i ZTL Payment Solution.

Rask skalering

På kort sikt er deres fokus å starte pilotering av betalingsløsningen i utvalgte ERP-regnskapssystemer i løpet av kort tid.

– Når vi er trygge på at løsningene fungerer som den skal, ønsker vi å skalere raskt i Norden/Europa, sier Bjerke.

Betalingsplattformen beskriver de som unik, og er utviklet for ERP-regnskapssystemer.

– Den posisjonen ønsker vi å utnytte. PSD2-direktivet er samtidig et direktiv som dekker EU/EØS landene, og vi anser ser det som naturlig å vokse i dette området, sier han.

Baner vei for PSD2

Som bransjeaktør ønsker ZTL å bidra til at det utvikles bedre finansielle tjenester for SMB-er spesielt, både sammen med og i konkurranse med tradisjonelle finansinstitusjoner.

– Vi er en liten aktør med store ambisjoner. Vi baner samtidig vei innen bruken av PSD2 B2B API-er, noe som flere som kommer etter oss vil dra nytte av, sier Bjerke.

Som et fintech start-up med en innovativ betalingsplattform er de vant med å løse utfordringer, nærmest på daglig basis.

–  Hindre er til for å løses. Vi fokuserer mer på mulighetene som ligger bak løsningen, sier han.

Bidra til innovasjon og vekst

Som ferske medlemmer av IKT-Norge ser de nå frem til å engasjere seg.

– Vi ønsker å være en aktiv bidragsyter i forum organisert av IKT-Norge, som diskuterer hvordan vi sammen kan bidra til innovasjon og vekst, sier Bjerke.

De ønsker at IKT-Norge er en relevant aktør når rammebetingelser for innovasjon blir diskutert.

– Vi ønsker å bidra til å spille de bedre, sier han.

 

Nysgjerrig på medlemskap i IKT-Norge?

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap