Støtte til vekstselskaper og innovasjonsbedrifter i Oslo under Covid-19

Nyheter | 15. mai 2020

Covid, innovasjon, Teknologi

Coronavirus-utbruddet er en stor utfordring for mange bedrifter i Oslo.

 

Oslo kommune ved Oslo Business Region har i samarbeid med Viken, regjeringen, Innovasjon Norge, Norges forskningsråd, Siva og Investinor laget en guide for å hjelpe deg å navigere i forskjellige tiltakspakker og finansieringsmuligheter under og etter Covid-19.

På nettsiden vil du finne mer informasjon om støttetiltak og relevante ressurser for bedrifter i Oslo, både regionale og nasjonale. Det betyr at du som driver en liten eller mellomstor bedrift, et oppstartselskap, en vekstbedrift, eller en innovasjonshub som opererer innenfor området innovasjon og teknologi vil finne en oversikt over virkemidler, finansieringsmuligheter, råd og veiledning. Sidene vil bli kontinuerlig oppdatert.

Byråd for næring og eierskap i Oslo kommune, Victoria Marie Evensen sier:

«Næringslivet har ytret ønske om en samlet oversikt og veiledning i eksisterenede, forsterkede og nye virkemidler og finansiseringsmuligheter som er innført i forbindelse med Coronavirus-utbruddet. Oppstartselskaper og vekstbedrifter står i en veldig vanskelig situasjon og det kan være krevende å få full oversikt over støttetiltak. Derfor har vi i kommunen gitt vårt næringsutviklingsselskap – Oslo Business Region – denne oppgaven og styrket dem med en egen rådgivningstjeneste».

Du finner mer info om de ulike ordningene og kontaktinformasjon på Oslo Business Regions nettside. Der kan man også melde inn spørsmål eller forslag til hvordan de kan hjelpe best mulig.

Les mer her

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap