Sommerhilsen fra IKT-Norge

Nyheter | 30. juni 2023

IKT-Norge ønsker alle medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god sommer. Vi sees igjen til viktig arbeid for digitaliseringen av Norge i august.

 

Den digitale revolusjonen har de siste månedene utviklet seg med en fart og retning få hadde forutsett. Det har ført til utfordringer, men også store muligheter hvis vi tar de rette valgene.

IKT Norge skal være en tydelig stemme når valgene skal tas, og sammen med dere vise veien i et stadig mer krevende landskap. Vi skal vise mulighetene, men også hvordan håndtere utfordringene som følger med ny teknologi.

Den raske utviklingen har også ført til økt interesse fra våre folkevalgte. Da vi for et par uker siden delte ut Inga Strümkes AI-bok “Maskiner som tenker” på Stortinget, var det kø av politikere som ville bli intervjuet om teknologi. Jeg opplevde et sterkt engasjement og en offensiv holdning fra våre folkevalgte, som lover godt for diskusjoner fremover!

14. august starter Arendalsuka. Med mer enn 30 arrangementer på IKT-Norges faste sted «Castelle», vil vi sammen være en tydelig stemme i diskusjoner om alt fra AI, cybersikkerhet, kompetanse, bærekraft, helse, infrastruktur til digitalt utenforskap og mer. IKT Norge vil også lansere flere nyheter under Arendalsuka – så «stay tuned» 😉

Jeg ønsker deg og dine en riktig god sommer, og ser frem til vi møtes igjen for å fortsette arbeidet sammen. Vi har felles mål om å skape en digital utvikling for Norge som vi kan være stolte av!

God sommer!

Øyvind Husby

Administrerende direktør i IKT-Norge

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap