Påskehilsen og våre viktigste politiske saker nå

Nyheter | 3. april 2020

Covid, Medlem

Norge er inne i sin tredje uke med drastiske smitteverntiltak og en økonomisk krise vi ikke ennå overskuer konsekvensene av.

IKT-Norge jobber hardt for å bidra til å begrense konsekvensene av krisen for våre medlemmer, legge til rette for fortsatt drift, og for at Norge skal benytte potensialet i vår sterke IKT-næring til å lande på beina etter krisen.

Vi vil at dere skal vite at vi er her for dere i denne utfordrende situasjonen. Vi har gjennomført et rekordantall medlemsmøter på video og telefon i disse kriseukene, og har hatt tett dialog med politikere og myndigheter for å viderebringe input vi får fra våre medlemmer. 

I tillegg har vi gjennomført en rekke medlemskartlegginger i denne perioden som grunnlag blant annet for det politiske arbeidet. En stor takk til alle som har bidratt! 

IKT-Norge opprettholder normal drift og langsiktige leveranser, men har justert fokus for å jobbe intenst med de mest presserende problemene for våre medlemmer nå. 

Blant de viktigste sakene for oss akkurat nå er:

Følg gjerne med  på vår nettside for oppdateringer om våre viktigste saker. Vi hører gjerne fra dere om hvilke saker dere gjerne ser at vi jobber med, og hvordan.

Her finner du fullstendig oversikt over vårt politiske arbeid i den ekstraordinære situasjonen.

Takk til alle dere som har tatt kontakt, og vit at dere alltid kan ta kontakt med oss om det skulle være noe du har behov for bistand til. 

Vi vil med dette ønske dere alle en god – om dog annerledes påske.

Alt godt – ta vare.

Hilsen Heidi, Liv, Fredrik, Thea, Elisabeth, Helge, Line, Christopher, Mali, Ingeborg, Nard og Monica

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap