Ny episode av IKT Norges podcast «Digitale dilemmaer»

Podcast «Digitale dilemmaer» | 19. mai 2022

Bærekraft, digital grunnmur, Fintech

Podcasten «Digitale dilemmaer» handler om dilemmaene som dukker opp i skjæringspunktet teknologi, bærekraft og politikk. Episode 7 handler om kryptovaluta i et bærekraftsperspektiv.

Programleder for podcasten er direktør for teknologi og bærekraft i IKT-Norge, Mali Hole Skogen. Hver uke inviterer hun med seg ledende eksperter innen spennende tematikker i teknologiens verden for å snakke om «Digitale dilemmaer».

Fordi det nettopp handler om digitale dilemmaer slipper vi også til stemmer vi som organisasjon, eller som enkelte av IKT Norges medlemmer, ikke nødvendigvis er enig med i ett og alt. Meningsbrytning og siviliserte samtaler om vanskelig ting, er alltid et gode.

I episode 7 av «Digitale dilemmaer» handler om kryptovaluta i et bærekraftsperspektiv. Kan kryptovaluta bidra til å løse FNs bærekraftsmål?, er et av mange spørsmål som diskuteres.

I den nye episoden deltar Torbjørn Bull Jenssen, CEO i Arcane Crypto, og Erik Dale, mannen bak Krypto for hele Kongeriket, Norges største fellesarena for Bitcoin og fremtidens finans

Hør episode 7 her eller på Apple podcast.

 

Vi slipper nye episoder av «Digitale dilemmaer» hver torsdag frem mot sommeren.

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap