Ny episode av IKT Norges podcast «Digitale dilemmaer»

Podcast «Digitale dilemmaer» | 28. april 2022

Bærekraft, Kompetanse

Podcasten «Digitale dilemmaer» handler om dilemmaene som dukker opp i skjæringspunktet teknologi, bærekraft og politikk. Episode 5 handler om samspillet mellom IT og bærekraft, spesielt innenfor utdanningssystemet og historien bak samarbeidsarenaen GoForIt.

Programleder for podcasten er direktør for teknologi og bærekraft i IKT-Norge, Mali Hole Skogen. Hver uke inviterer hun med seg ledende eksperter innen spennende tematikker i teknologiens verden for å snakke om «Digitale dilemmaer».

Fordi det nettopp handler om digitale dilemmaer slipper vi også til stemmer vi som organisasjon, eller som enkelte av IKT Norges medlemmer, ikke nødvendigvis er enig med i ett og alt. Meningsbrytning og siviliserte samtaler om vanskelig ting, er alltid et gode.

I episode 5 av «Digitale dilemmaer» tar vi for oss samspillet mellom IT og bærekraft, spesielt innenfor utdanningssystemet og historien bak samarbeidsarenaen GoForIt. En slags GoForIt-spesial om du vil.

I den nye episoden deltar Kristine Beitland, VP Microsoft Norge, Simen Sommerfeldt, CTO Bouvet, John Krogstie professor NTNU og Leder NTNU Digital og Leif Skiftenes Flak, Professor UIA og Leder for Senter for Digital transformasjon

Hør episode 5 her eller på Apple podcast.

Episode nummer seks slippes neste torsdag og handler om noe så rart – og ikke minst aktuelt – som hva mineralutvinning på havbunnen i Nord-Atlanteren har med Norges digitale suverenitet å gjøre.

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap