Jarle Roheim Håkonsen er ny direktør for næringspolitikk og kommunikasjon i IKT-Norge

Nyheter | 30. januar 2024

Ap-rådgiver og tidligere NRK-anker går til IKT-Norge.

Foto: Sturlason

Håkonsen kommer fra jobben som kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiets stortingsgruppe, og har tidligere jobbet som journalist i NRK i en årrekke og bl.a. vært programleder for debattprogrammet Standpunkt, NRKs korrespondent i Brussel og nyhetsanker i Dagsrevyen

– Håkonsens lange og solide erfaring fra både journalistikk, internasjonal og norsk politikk gjør dette til en meget god ansettelse for oss, sier administrerende direktør for IKT-Norge Øyvind Husby.

– Jarle vil jobbe med både politikkutvikling og kommunikasjon, og sammen med resten av teamet posisjonere IKT-Norge tydelig i samfunnsdebatten. IKT-Norges medlemmer ligger i fronten av den teknologiske utviklingen, og Jarle vil bli viktig for å få frem bransjens budskap for hvordan vi best mulig skal digitalisere samfunnet for å løse de store oppgavene som ligger foran oss. Det være seg alt fra forsvar og sikkerhet, til helse, utdanning, klima og ikke minst hvordan vi utvikler, bruker og kontrollere kunstig intelligens (KI) til det beste for alle, sier Øyvind Husby.

Håkonsen starter medio februar og tar over etter Geir Olsen, som går tilbake til politikken og en stilling i Venstres stortingsgruppe.

 

For mer informasjon, kontakt:

Øyvind Husby, administrerende direktør i IKT-Norge,  +47 93444140

Jarle Roheim Håkonsen, direktør for næringspolitikk og kommunikasjon i IKT-Norge, +47 90095096

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap