IKT-Norge med digitalt alternativ til Arendalsuka 2020

Nyheter | 30. juni 2020

5G, Bærekraft, Kompetanse, Kunstig intelligens, Personvern

Sammen med våre medlemmer og partnere rigger vi oss i år for et digitalt alternativ til Arendalsuka i JCP Studios. Statsminister Erna Solberg (H) åpner ballet mandag 10. august.

I fjor ville det trolig vært utenkelig å holde Arendalsuka digitalt. Med koronakrisen ble vi vitne til en stille revolusjon, muliggjort av teknologinæringen som har jobbet jevnt over mange tiår.

– Vi i IKT-Norge er stolte over å ha medlemmer som har bidratt så sterkt for at vi alle nå har den digitale grunnmuren som trengs, og inviterer derfor hele Norge til en digital «Arendalsuke» 11. og 12. august 2020, sier Fredrik Syversen, konstituert adm.dir. i IKT-Norge.

Statsminister Erna Solberg (H) åpner det hele mandag 10. august kl. 10.00.

Etter åpningen deltar Solberg i en samtale med IKT-Norges styreleder Toril Nag og noen av de største arbeidsgiverne i vår næring.

– Vi anser det som en stor anerkjennelse av IKT-næringens posisjon at statsminister Erna Solberg velger å prioritere åpningen av vår digitale Arendalsuke, sier Syversen.

Kraften i teknologi og digitale verktøy

Aldri har de politiske diskusjonene om fremtid, teknologi, verdiskaping, personvern og kompetanse vært viktigere.

– De siste ukene har vist oss hvilken kraft som ligger i teknologi og digitale verktøy, og hvilken enorm evne vi har til å ta teknologien i bruk og omstille oss. Det gir optimisme og ny retning til veien fremover, sier Syversen.

 

Vårt digitale alternativ til Arendalsuka 2020 skjer i samarbeid med JCP.

Den digitale Arendalsuka skal brukes til å reflektere over kraften i det digitale; hvordan kan vi sette data i arbeid, hvilke digitaliseringstiltak er satt i verk, hvordan vi skal løfte norske teknologiløsninger ut i verden, hvordan vi møter stadig endrede krav i markedet, hvilke fotavtrykk vi etterlater oss, hvilke hensyn vi alltid må ivareta i møte mellom menneske og teknologi, og hva slags kompetanse vi skal bygge landet på videre.

Vi håper å se dere alle – uansett hvilken landsdel dere befinner dere i. Velkommen til vårt eget digitale Arendal!

Her kan du registrere deg og få lenke til stream og program rett i innboksen din. Lenken er den samme for alle events – begge dager

Stream for alle dager sendes her

Program

Mandag 10. august:

Tirsdag 11. august:

Onsdag 12. august:

Våre partnere:

Computas, Itera, TRY Råd, IBM, Advokatfirmaet Berngaard, Telia, Accenture, Atea, Huawei, Eksportkreditt, Lyse, Sopra Steria, NITO, Abelia, Norsk Regnesentral.

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap