– For oss som brenner for å skape fremtidens bank er FutureBank en naturlig arena å være til stede på

Nyheter | 22. januar 2020

Fintech, Kryptovaluta, Medlem

Itera er spesialister på å skape digital forretning – med teknologi, kommunikasjon og innovasjon som viktigste kompetanseverktøy. Vi er glade for å ha dem med på laget som FutureBank 2020-partner.

Itera har gjennom 20 år jobbet med de aller fleste banker og finansinstitusjoner i Norden.

– Bankbransjen står nå midt oppe i realiseringen av den digitale transformasjonen. Det er nå hypen blir til handling. Itera har derfor etablert «Smart Banking» som et eget forretningsområde.

For Itera handler dette om å gripe de strategiske og forretningsmessige mulighetene digitalisering og ny teknologi skaper.

– Vi ser derfor på FutureBank-konferansen som en svært viktig arena for å skape nye forbindelser og diskutere hvordan vi tror at bankene vil posisjonere seg i fremtiden, sier Stefan Astroza, Head of Smart Banking i Itera.

Stefan Astroza, Head of Smart Banking i Itera. Foto: Olav Løkke/Itera

Ønsker å se flere norske fintech-selskaper lykkes

Det siste året har det oppstått flerfoldige samarbeid mellom fintech-selskaper og etablerte aktører.

– Vi håper at samarbeidsklimaet fortsetter, men i enda større grad resulterer i økt opplevd kundeverdi blant sluttbrukerne. Videre mener vi at det ligger et uforløst potensial innen SMB-segmentet som flere bør rette søkelyset mot, forteller han.

Astroza håper dessuten å se flere norske fintech-selskaper som lykkes.

– Solid infrastruktur, høy teknologikompetanse og samarbeid på tvers av bransjer skaper grobunn for nye selskaper med skyhøye ambisjoner. Vi heier på fintechs, men erfaringen fra de siste årene har vist oss at samarbeid med bankene må prioriteres høyere, sier han.

Samler ledende eksperter

På FutureBank 2020 ønsker Astroza og Itera å møte alle bransjeaktører som er opptatt av å forstå mulighetene som ligger i ny teknologi, og som er lidenskapelig opptatt av fremtidens bankbransje.

– IKT-Norge og Finans Norge har i mange år klart å samle ledende eksperter og ledere innen bank og fintech for å diskutere de nyeste trendene, utfordringer og muligheter. Dette ønsker vi selvfølgelig å være med på. I tillegg er det en herlig anledning til å møte bransjekolleger. For oss som brenner for å skape fremtidens bank er dette en naturlig arena å være til stede på, sier Astroza.

På selve konferansedagen spiller Itera inn episoder til podcasten sin, Under lupen, med en rekke av foredragsholderne.

– Stikk gjerne innom standen og studioet vårt for en prat, oppfordrer han.

[button url=https://www.finansnorge.no/aktuelt/arrangementssider/2020/futurebank-2020/ newwindow=«yes»]Les mer og meld deg på FutureBank 2020 her[/button]

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap