Er digitale valutaer i ferd med å bli stuerent?

Nyheter | 6. februar 2020

Fintech, Kryptovaluta

– Store, seriøse bedrifter både her hjemme og globalt satser sterkt, og jeg er spent på å høre hva de håper å oppnå med satsingen.

Siste ord er definitivt ikke sagt i kryptovaluta-debatten. Hvilke gjennombrudd vil vi se i 2020? Kanskje får vi svar på Futurebank 13. februar – Norges største fintech-konferanse.

– Det mest oppsiktsvekkende er ikke lenger prisen på bitcoin, men at store, etablerte aktører som norske Norwegian og amerikanske Facebook satser på egne digitale valutaer, sier IKT-Norges direktør for politikk og fagansvarlig for FutureBank, Liv Freihow.

Liv Freihow, IKT-Norges direktør for politikk og fagansvarlig for FutureBank-konferansen.

Livs topp tre på FutureBank 2020:

  • Både finansministeren og Finanstilsynet har fått øynene ordentlig opp for fintech. Jeg gleder meg til å høre hvordan de tenker at vi skal posisjonere oss i Norge.
  • Hvert år retter FutureBank blikket ut av Norge og ser til fintech-trender i andre land. I år gleder jeg meg til å høre hvordan digitale tjenester rulles ut til mange millioner indere, og status på fintech i Kina. Det er markeder langt unna, men utviklingen der kan ha stor påvirkning også på tjenester her hjemme.
  • Er digitale valutaer i ferd med å bli stuerent? Store, seriøse bedrifter både her hjemme og globalt satser sterkt, og jeg er spent på å høre hva de håper å oppnå med satsingen.

Les mer og meld deg på FutureBank 2020 her

Futurebank er et samarbeid mellom IKT-Norge og Finans Norge.

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap