Ny episode av podcasten «Digitale dilemmaer». Hackerspesial.

Podcast «Digitale dilemmaer» | 9. juni 2022

Cybersikkerhet

Podcasten «Digitale dilemmaer» handler om dilemmaene som dukker opp i skjæringspunktet teknologi, bærekraft og politikk. Episode 9 handler om hackere og hvordan det står til med datasikkerheten i det offentlige Norge.

Programleder for podcasten er direktør for teknologi og bærekraft i IKT-Norge, Mali Hole Skogen. Hver uke inviterer hun med seg ledende eksperter innen spennende tematikker i teknologiens verden for å snakke om «Digitale dilemmaer».

Fordi det nettopp handler om digitale dilemmaer slipper vi også til stemmer vi som organisasjon, eller som enkelte av IKT Norges medlemmer, ikke nødvendigvis er enig med i ett og alt. Meningsbrytning og siviliserte samtaler om vanskelig ting, er alltid et gode.

Episode 9 av «Digitale dilemmaer» handler om hvordan hackere opererer, hvilke forhåndsregler bedrifter må ta og ikke minst hva som gikk galt da Østre Toten kommune ble hacket. Og hvordan står det egentlig til med datasikkerheten i det offentlige Norge?

I den nye episoden deltar Thomas Tømmernes, sikkerhetsekspert i Atea og Bjørn Tveiten, leder for Nasjonalt senter for informasjonssikkerhet i kommunesektoren (Kommune-CSIRT)

Hør episode 9 her eller på Apple podcast.

 

Vi slipper nye episoder av «Digitale dilemmaer» hver torsdag frem mot sommeren.

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap