Programleder for podcasten er direktør for teknologi og bærekraft i IKT-Norge, Mali Hole Skogen. Hver uke inviterer hun med seg ledende eksperter innen spennende tematikker i teknologiens verden for å snakke om «Digitale dilemmaer».

Fordi det nettopp handler om digitale dilemmaer slipper vi også til stemmer vi som organisasjon, eller som enkelte av IKT Norges medlemmer, ikke nødvendigvis er enig med i ett og alt. Meningsbrytning og siviliserte samtaler om vanskelig ting, er alltid et gode.

I episode 6 av «Digitale dilemmaer» handler om noe så rart – og ikke minst aktuelt – som hva mineralutvinning på havbunnen i Nord-Atlanteren har med Norges digitale suverenitet å gjøre. Bli med på en reise inn i mineralrikets verden og en samtale som også handler om de mulige klima- og miljømessige konsekvenser av mineralutvinning og hvilket dilemma det eventuelt medfører.

I den nye episoden deltar med Torgeir Waterhouse, partner i Otte, og Egil Tjåland, Instituttbestyrer for Geovitenskap og petroleum på NTNU og Generalsekretær i Norsk Forum for marine mineraler.

Hør episode 6 her eller på Apple podcast.

 

Vi slipper nye episoder av «Digitale dilemmaer» hver torsdag frem mot sommeren.