«Digitale dilemmaer» – en podcast av IKT-Norge

Nyheter, Podcast «Digitale dilemmaer» | 31. mars 2022

Bærekraft, Cybersikkerhet, Kunstig intelligens

IKT-Norge må hver dag håndtere dilemmaene som dukker opp i skjæringspunktet teknologi, bærekraft og politikk. I denne podcasten vil du få høre samtaler mellom noen av de aller smarteste i teknologibransjen om alt fra krigføring i cyberspace til mineralutvinning og kvantedatamaskiner. Og mye mer!

Programleder for podcasten er direktør for teknologi og bærekraft i IKT-Norge, Mali Hole Skogen. Hver uke inviterer hun med seg ledende eksperter innen spennende tematikker i teknologiens verden for å snakke om «Digitale dilemmaer».

1. episode (slippes 31. mars)

Krigføring i cyberspace- hvordan påvirker det oss?

Hva gjør økt trusselbilde i cyberspace med den norske tillitskulturen? Hvor står Norge i det store bildet innen cybersikkerhet, hacking, datakriminalitet og personopplysninger på avveie?

Dagens gjester er  Martin Ingesen, norgesmester i hacking de fire siste årene, Bente Hoff,  avdelingsdirektør i Nasjonalt cybersikkerhetssenter NSM + CEO i Konvert og Øyvind Husby administrerende direktør i IKT-Norge.

2. episode (slippes 7. april)

Makt og kunstig intelligens – bruk og misbruk

Flyttes makt ut av Stortinget og inn i de store IT-selskapene uten at vi merker det? Dagens gjest er Inga Strumke, som er AI-forsker ved NTNU.

3. episode (slippes 14. april)

TBA

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap