Bouvet inspirerte tech-elever ved Fyrstikkalleen vgs!

Nyheter | 3. mars 2021

Konsulenter, Studieplasser

IKT-Norge samarbeider med Fyrstikkalleen vgs om å gi elever enda større faglig utbytte og inspirasjon gjennom interaksjon med næringslivet. Først ut var tre konsulenter fra Bouvet.

Da Fyrstikkalleen videregående skole i Oslo tok kontakt med IKT-Norge for et samarbeid, var ønsket at elevene ved den nyopprettede Informasjonsteknologi og medieproduksjon-linjen skulle få enda større faglig utbytte gjennom interaksjon med aktører fra næringslivet.

Flere av IKT-Norges medlemmer meldte sin interesse, og først ut var tre konsulenter fra Bouvet.

Konsulentene holdt et inspirasjonsforedrag for elevene ved IM-linjen, da det fremdeles var gult tiltaksnivå i Oslo. De fortalte blant annet om hvordan man blir utvikler, viktigheten av IT-sikkerhet og om utviklingen rundt IoT.

Bouvet forteller at det var utrolig gøy for konsulentene som var med og de synes det var supert å få dra ned og spre litt inspirasjon. Dette er ting som varmer i en hektisk hverdag.

Haidar Nuri er lærer i informasjonsteknologi og medieproduksjon, og en av initativtakerne til samarbeidet med IKT-Norge. Han forteller at elevene var svært engasjerte under foredraget til Bouvet. «Dette foredraget var en fin kombinasjon av lærerikt og interessant. De kan ikke vente til neste gang de får bedriftsbesøk!» forteller Nuri om elevenes reaksjon etter besøket fra Bouvet.

 

Ønsker din bedrift å bidra med foredrag, bedriftsbesøk eller annet? Ta kontakt med Ingeborg Frøysnes, politisk rådgiver i IKT-Norge.

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap