Arendalsuka 2020 i JCP Studios

Nyheter | 5. mai 2020

Vi flytter i år Arendalsuka til JCP Studios i Akersbakken 10.

 

Programinnhold fra medlemmer sendes live fra ett av de tre studioene hos JCP mellom kl. 09.00 og 15.00 tirsdag 11.08 og onsdag 12.08.

Det vil også bli lagt opp til en fysisk møteplass. JCP Studios har en egen bar i lokalene i tilknytning til studioene, som gir gode muligheter for mingling. All aktivisering vil naturlig nok være i henhold til myndighetenes anbefalinger om smittevern.

Om JCP Studios

Studioene gir mulighet til flere studio settinger og kan skreddersys for interaktivitet  og engasjement fra seere underveis i sendingene. Sendingene kan også kombineres med  intervjuer fra utegående reporter eller andre filmer, og digitale innslag som kan flettes inn i sendingene.

JCP Studio 1

Dette studioet er todelt slik at man til enhver tid har mulighet for å sende fra ett studio med minimum to studiosettinger i samme sending.

Studioet består av en 5x3meter LED-Vegg , to mindre TV-skjermer og 3-kameraproduksjon.

Muligheter i alle studioene er live-streams eller opptak med en 3-kameraproduksjon og presentasjonsvisning, slik at det oppleves gjennomført profesjonelt og engasjerende for publikum, enten via Zoom, Teams, Skype eller tilsvarende.

Studioene har muligheter for ulike scenesettinger som for eksempel stående presentasjonsvisning, stående debatt, sittende intervjusetting og kan tilpasses etter behov.

Det vil også være oppsett for podcast og lydinnspilling – i tillegg til greenscreen.

Ved behov kan det i dessuten bestilles presentasjonsutvikling, grafisk design, 3D- og motion graphics, budskapsformidling og scenetrening.

I JCP Studio stiller alltid en produsent og kamerabemanning. Dersom det skulle være behov for ytterligere støtte før eller under sending, kan det bestilles i tillegg.

JCP Studio 2

Studioet består av en 5×3 meter LED-vegg og opptil 3-kameraproduksjon.

Er dette av interesse for deg og din bedrift? Ta kontakt med vår salg- og markedssjef Thea Rode for ytterligere info og priser.

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap