Ny episode av «Digitale dilemmaer»

Podcast «Digitale dilemmaer» | 7. april 2022

Digitalisering, Kunstig intelligens

IKT-Norge må hver dag håndtere dilemmaene som dukker opp i skjæringspunktet teknologi, bærekraft og politikk. I podcasten «Digitale dilemmaer» utforsker vi mange av disse dilemmaene. Episode 2 handler om maktforholdet mellom de folkevalgte og de store tech-selskapene.

Programleder for podcasten er direktør for teknologi og bærekraft i IKT-Norge, Mali Hole Skogen. Hver uke inviterer hun med seg ledende eksperter innen spennende tematikker i teknologiens verden for å snakke om «Digitale dilemmaer».

Fordi det nettopp handler om digitale dilemmaer slipper vi også til stemmer vi som organisasjon, eller som enkelte av IKT Norges medlemmer, ikke nødvendigvis er enig med i ett og alt. Meningsbrytning og siviliserte samtaler om vanskelig ting, er alltid et gode.

I episode 2 av «Digitale dilemmaer» tar vi for oss digitaliseringens tidsalder, en tid hvor den teknologiske utviklingen går lynraskt. Noen ganger så raskt at det kan være vanskelig å regulere teknologien. Denne episodens dilemma handler om akkurat dette, når teknologien løper foran stortinget, og med oss i studio for å prate om dette er Inga Strümke, AI-forsker på NTNU.

Hør hele episoden på her eller på Apple podcast.

Episode nummer tre slippes på selveste skjærtorsdag og handler om blokkjede som en av de store gamechangerne i den sirkulær økonomien og en historie som startet i en garasje på Kolbotn.

 

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap