Norge satser på India – ny frihandelsavtale gir nytt momentum.

Nyheter | 6. juni 2024

Tek-bransjen får nye, store muligheter med den ferske frihandelsavtalen med India. IKT-Norge deltar i arbeidet og inviterer medlemmer til å bli med.

IKT-Norge ved Fredrik Syversen hadde denne uken gleden av å lede to paneldebatter under tirsdagens  Norway India Business Day 24, arrangert av  NICCI (Norway India Chamber of Commerce and Industry), som sammenfalt med valget i verdens største demokrati.

Mottakelse og mingling for indisk og norsk næringsliv.

Norges fornyede momentum, drevet av den ferske frihandelsavtalen, gir nye muligheter. For oss i teknologisektoren har vårt forhold til India vært der i over 25 år. I denne perioden har India ikke bare blitt verdens kompetansesenter, men også en innovasjonskraft. I dag ledes verdens teknologiselskaper av indere.

Spørsmålet for oss fremover er – hvordan kan Norge dra nytte av dette. Vi i IKT-Norge ser frem til å arbeide sammen med våre partnere både fra indiske og norske medlemsbedrifter om regjeringens oppdaterte «India-strategi». Dette jobbes det med i disse dager nettopp med å se på hvor vi skal posisjonere oss fremover –  tech er trukket fram som et satsingsområde. Er dette av interesse for din virksomhet å delta i dette arbeidet?  – Ta kontakt med Fredrik på fs@ikt-norge.no

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap