Møt IKT-Norge på SXSW 2020

Nyheter | 4. februar 2020

Bærekraft, Covid, Teknologi

– IKT-Norge prioriterer SXSW fordi det uten tvil er den konferansen som gir best innsikt i hele bredden i teknologiutviklingen vi nå står i.

Oppdatering 4. mars 2020: I samråd med våre medlemmer og partnere velger IKT-Norge å ikke reise til årets SXSW i Austin.

SXSW er blitt en av de viktigste teknologi-festivalene i verden, og satser stort på norsk tilstedeværelse.

– Du får den politiske, den forskningsbaserte, og ikke minst siste nytt om hvor brukerne går. I år er det som kjent valgår i USA, og fokus vil naturlig nok være i skjæringspunktet teknologi og politikk, som gir en ekstra spiss, sier IKT-Norges direktør for strategi- og forretningsutvikling, Fredrik Syversen.

IKT-Norge vil i år, som tidligere, avholde flere arrangementer på SAS’ House of Scandinavia sammen med medlemmer og samarbeidspartnere.

– Vi har mange medlemsbedrifter til stede under festivalen, og i år har vi også et nært samarbeid med industrigiganten Hydro, i tillegg til kjente navn som Bouvet fra egen næring. Dersom du skal over vil vi veldig gjerne se deg på noen av de eventene vi skal formidle og avholde. Ta gjerne kontakt, sier Syversen.

IKT-Norge med partnere på SXSW 2020:

Her finner du oversikt over arrangementer hvor IKT-Norge er både arrangør og bidragsyter. Nøl ikke med å ta kontakt om du/dere skulle ønske å møtes under festivalen.

Etter SXSW, torsdag 26. mars, holder vi frokostseminar i Oslo med Bouvet, Hydro og AntiDiffer, hvor vi tar med oss det beste fra konferansen hjem og deler det med dere. Du kan melde deg på allerede nå.

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap