– Jeg er veldig glad for å endelig ha blitt en del av IKT-Norge-laget

Nyheter | 21. oktober 2020

Øyvind Husby tiltrådte denne uken stillingen som administrerende direktør i IKT-Norge.

Han kommer fra stillingen som direktør for samfunnskontakt i Telia.

– Jeg er veldig glad for å endelig ha blitt en del av IKT-Norge-laget. Nå starter jobben, sier Husby.

Husby er utdannet siviløkonom og har jobbet i telekombransjen i over 20 år. Han har erfaring fra både internasjonale konsern, mellomstore bedrifter og gründerselskaper med både finansielle og industrielle eiere.

Drivkraft for fremtidig verdiskaping

– IKT-Norge skal sammen med våre medlemmer og norske myndigheter sikre rammebetingelser som gjør at bransjen kan spille en avgjørende rolle i de store endringene vi står overfor, sier han.

Husby ønsker at IKT-Norge skal være en drivkraft for fremtidig verdiskaping og overgangen til et bærekraftig samfunn, for de som skal lykkes i Norge og for selskaper som vil vokse internasjonalt.

– Jeg er stolt over hvor bra våre medlemmer har levert gjennom krisen, og bidratt til at Norge er et av landene som har klart seg best. Samtidig er det flere medlemmer som selv sliter – og det er viktig at vi sikrer tiltak som gjør at disse kommer gjennom denne vanskelige perioden, sier Husby.

Felles målsettinger

Vi lever i en spesiell tid, og aldri har samfunnet vært mer avhengig av vår bransje for å fungere.

– Vi skal sikre rammebetingelser for morgendagens bedrifter. For å lykkes trenger vi høye felles målsettinger, og konkrete planer som tar våre selskaper frem i tet. Her skal IKT-Norge spille en avgjørende rolle, sier han.

IKT-Norge er en uavhengig interesseorganisasjon som jobber for å styrke de overordnede rammebetingelsene for det digitale næringslivet.

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap