Bli med IKT-Norge til Tyskland og Hub.Berlin!

Nyheter | 3. mai 2023

Digitalisering, Kompetanse

Ser ditt selskap til Tyskland? Bli med på Hub.Berlin, Europas Business Festival for Tech & Digitalisering. Her samles bransjeeksperter, investorer, globale direktører, gründere og politiske ledere.

Vi i Team Norway har felles stand på konferansen, og du kan være med! IKT-Norge er representert sammen med Innovasjon Norge, Oslo Business Region (OBR) og den norske ambassaden i Berlin. En stand som fikk mye traction da vi kjørte samme opplegg i fjor.

Dato: 28.-29. Juni, 2023
Sted: STATION, Berlin.
Adresse: Luckenwalder Str. 4-6, 10963 Berlin, Tyskland

Tyskland ser til Norge for digitalisering. Her får vi vist både spiss og bredde i den norske teknologinæringen. Er du rask ute kan du få muligheten til å pitche på “The Global Scene”.

Team Norway er Global Space Partner for Hub.Berlin i 2023. Vi har derfor muligheten til å ta med selskaper til Berlin for å representere Norge. Dere får inngangsbilletter til konferansen som inkluderer:

  • Felles stand

  • Pitch på Globale Scene

  • Matchmaking app

  • Nettverksevent

  • Club Night

 

Team Norway er et prosjekt for vekst og internasjonalisering, for økt eksport og tilgang til mer internasjonal kapital og kompetanse.

Bli med på Hub Berlin!

Svarfrist: Det er første til mølla og et begrenset antall plasser. Ta kontakt med oss så snart som mulig og senest innen 20. mai.

Har du spørsmål?

Line Gaare Paulsen, direktør utdanning og samfunnskontakt: Line@ikt-norge.no
Fredrik Syversen, direktør strategi- og forretningsutvikling: fs@ikt-norge.no

Bli medlem!

Les mer om hvorfor din bedrift bør bli medlem av IKT-Norge

Medlemskap