Matrix

Vår kjernevirksomhet har siden tidlig på 90-tallet vært foreninger og vårt ønske om at samtlige foreningsmedlemmer skal få kollektive goder gjennom våre produkter.

Benytt deg av dine unike medlemsfordeler

Som medlem av IKT-Norge har du muligheten til å få spesialtilpassede personalforsikringer med kanskje markedets beste betingelser. Gjør som mange andre medlemmer, bytt til IKT-NorgeForsikring.

Synes du at du har høye premier? Nå er det på høy tid å redusere forsikringspremiene – se filmen (hvis du ikke har høydeskrekk)!

IKT-Norge har hatt avtale med Matrix Insurance AS siden 2009. Yrkesskadeforsikring er en forsikring som skal dekke tap, utgifter og eventuell erstatning i forbindelse med sykdom eller skade, påført i arbeidssammenheng.

Vår unike yrkesskadeforsikring er utviklet for å gi deg litt mindre bekymringer ved en skade. ASP står for Aktivt Skadereduserende Program og gir deg en rekke fordeler hvis det inntreffer en ulykke.

Er du klar over hvilke forsikringer du Må kjøpe? Eller Bør kjøpe? Eller Kan kjøpe?

Se filmen – den gir deg svar på spørsmålene!

NYHET!

Vi har i samarbeid med Ly Forsikring ASA utviklet en skadeforsikringspakke som er spesialtilpasset for IKT-Norges medlemsbedrifter.

Matrix Insurance – Husleiegaranti

Husleiegaranti gir en leietaker mulighet til å dekke sine forpliktelser i henhold til leiekontrakten uten å belaste tilgjengelig kredittramme i bank, deponere kontanter i bank eller på annen måte blokkere bruk av frie midler.

Les mer eller søk om husleiegaranti

Matrix Insurance – Skattetrekkgaranti

Matrix tilbyr skattetrekkgaranti på inntil 5 000 000 kroner pr bedrift, og garantien må dekke litt mer enn det beløp som betales til kemneren hver annen måned. Skattetrekkgarantien utstedes til kemneren og fornyes årlig, men den hefter ikke i balansen.

Les mer eller søk om skattetrekkgaranti

For personlig betjening:

Ta kontakt med Thomas Winther i IKT-NorgeForsikring (Matrix Insurance AS) for unike tilbud!

Telefon: +47 23 20 79 20 eller mobil: +47 406 01 911

E-post: thomas@matrixinsurance.no